San Jose, California

Niektorí z nás sa majú lepšie ako iní. Zatiaľčo ja skúškujem, tak Mišo si robí výlet do Californie. Tváril sa síce, že to je služobná cesta, ale to bol podľa mňa len krycí názov pre vianočnú party.

Pôvodne mal letieť do San Francisca, ale hneď v New Yorku na letisku mu povedali, že ten let sa ruší a poslali ho do Los Angeles. Odtiaľ potom doputoval až do San Jose, kde sa party konala. Chvíľu síce musel počúvať nejaké prezentácie a vyhodnocovanie grafových koláčikov za uplynulý rok, ale potom si spolu s kolegami vychutnal preteky na motokárach a parádnu večeru.


Na prehliadku San Francisca mu čas nezvýšil (čo je dobre, lebo aspoň tam pôjde so mnou), dokonca aj pohľadnicu mi neposlal, ale kúpil na letisku cestou späť a rovno pripol na chladničku (tvrdil, že nebolo kedy a kde). Aj tak sa mi však zdá, že výlet si užil. Komu by sa nechcelo ísť okukovať vianočne ozdobené palmy a mať príjemných 15 stupňnov, namieto fujavice a dažďa so snehom, ktorý tu s prestávkami máme už týždeň. Ešte 4 dni a meníme počasie (a svetadiel) obidvaja. Ja len dúfam, že poletím iba na Slovensko a nie aj zo skúšky.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.