Autoshow a Flowershow


Warning: Illegal string offset 'src' in /data/3/a/3a7e1bc0-13d6-4f23-9dab-d8a2a009ce43/jancigovci.com/web/public_html/wp-content/plugins/vipers-video-quicktags-migrator/vipers-video-quicktags-migrator.php on line 322

autoV Javits Centre sa raz ročne koná autosalón a minulý rok sme ho zmeškali, takže v piatok Mišo zavelil, že ideme. Mňa to síce až tak neťahalo, ale vraj tam nemôže ísť sám, lebo kto by ho v tých fárach fotil?

flowersMotali sme sa tam asi 3 hodiny a autá sme stretli asi všetky (niektoré z nich na obrázkoch tu). Pozitívne bolo, že tie najdrahšie modely a prototypy boli síce len na očumovanie, ale do ostatných sa väčšinou dalo aj sadnúť.

Mňa tam zaujali tri veci: auto z filmu Flintstonovci, nová móda vyklápacích dvier, ktorú bolo vidieť u viacerých značiek a autá bez kľučiek na dverách (alebo so superinteligentnými kľučkami, ktoré sa schovávajú do dvier a vykuknú na dotyk). Mišovi sa najviac páčilo v oddelení Porsche.

Cestou domov sme išli okolo Macy’s a zistili, že už je opäť čas kvetinových výkladov. Zopár tohtoročných obrázkov tu, minuloročné tu. A dve videá:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.