Oneskorený update


Warning: Illegal string offset 'src' in /data/3/a/3a7e1bc0-13d6-4f23-9dab-d8a2a009ce43/jancigovci.com/web/public_html/wp-content/plugins/vipers-video-quicktags-migrator/vipers-video-quicktags-migrator.php on line 322

Akosi bolo posledné dva týždne veľmi rušno, tak nebol čas písať, ale teraz máme o jeden deň predĺžený víkend (áno, správne, veľká noc zavítala aj k nám, ale voľno máme iba v piatok a v pondelok už veselo naklusáme do práce a do školy), tak sa nejaký čas našiel.

Takže ako sa nám posledné dva týždne vodilo? Dobre. Boli sme na kontrole 31. marca (ďalšia bude teraz v utorok 14. apríla). Ale čakali sme tam dlho predlho, lebo doktor McQuilkin, ku ktorému chodíme, musel utekať do nemocnice k pôrodu, a tak jeho kolega bral na striedačku svoje aj jeho pacientky. Po hodine v čakárni sme sa teda zoznámili aj s druhým doktorom, ktorý si neodpustil poznámku, že fakt ide jar, lebo sa rozsypalo vrece  s bábätkami a že za posledný týždeň mali veľa pôrodov. Inak bolo všetko v poriadku, pribrali sme zatiaľ 9 kilo, bruchatí sme akurát a uvidíme, ktorého doktora uvidíme v utorok.

Okrem toho sme mali rande cez víkend s Pálovcami a Bellovcami. Pôvodne bol plán taký, že pôjdeme na bowling (tehotní aspoň povzbudzovať), ale na Chelsea Piers nás zastihlo slniečko, tak sme sa radšej poprechádzali popri rieke (rozoberali výsledok prezidentských volieb) a na bowling sme sa vykašľali. So záujmom sme pozorovali, ako hráči trénujú golf (a nie, netreba na to ani golfové ihrisko) a nakoniec sme zakotvili v indickej reštaurácii. Také fajn poobedie.

Na záver ešte video našej ratolesti. Nie je to žiadna super kvalita, lebo máme len foťák a nie kameru a treba si počkať zhruba na druhú polovicu, ale vidno tam ako sa mu čká a ako sa potom miesi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.