Prípravy


Warning: Illegal string offset 'src' in /data/3/a/3a7e1bc0-13d6-4f23-9dab-d8a2a009ce43/jancigovci.com/web/public_html/wp-content/plugins/vipers-video-quicktags-migrator/vipers-video-quicktags-migrator.php on line 322

Už sa nám to pomaličky kráti. Ešte pár týždňov a donesieme si domov bejby, tak sa usilovne chystáme. V utorok sme boli na poslednej časti prípravného kurzu (zaujímavé bolo, že ho začalo 16 párov, ale “dokončilo” 14, lebo dva medzitým porodili – jedni veľmi predčasne, termín mali až v polovici júna).

Byt sa nám akosi zmešuje s pribúdajúcim “hardwarom” (kočík, postieľka, prebaľovací pultík) a budeme musieť aj trochu preorganizovať naše úložné priestory (už začínam chápať tie predpôrodné hniezdiace inštinkty, o ktorých nám hovorli – nejde o to, že by sa tým veľmi tehotným a poriadne nemotorným budúcim mamičkám nejako brutálne chcelo upratovať, ale pochopia, že tú kopu vecí naukladaných zatiaľ bez ladu a skladu treba nejako rozumne spratať, ak ich majú byť po ruke, ale zároveň nezavadzať, keď pribudne bejby).


A prišiel nám tento týždeň ďalší balík. Tentokrát bol plný plienok. Nuž áno, asi sme trochu šibnutí, keď sme sa rozhodli používať hlavne látkové plienky, ale zdá sa nám to lepšie pre bábo aj pre životné prostredie (nejako veľmi tým neušetríme, lebo práčku nemáme v byte, ale dolu v spoločnej práčovni a platí sa za ňu). Zatiaľ sme len teoretici, takže vám – všetkým pochybovačom – prináleží právo pochybovať, ale chceme sa o to pokúsiť, tak nám radšej držte palce.

A veľká vďaka ešte raz patrí do Senca, odkiaľ v marci docestovali dve zavinovačky – to je niečo, o čom za mlákou nikto ani nechyruje.

Čo nám ešte chýba? Vanička – po tú sa chceme vybrať do Ikey, lebo to, čo sa dá kúpiť v bežných bejby obchodoch za vaničky nepovažujeme, “kôš” na plienky a zopár drobností. Jáááj a ešte zbaliť tašku!

Tu sa bejby rozčuľuje nad hokejom Slovensko-Česko:

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.