Patrik Pál


Warning: Illegal string offset 'src' in /data/3/a/3a7e1bc0-13d6-4f23-9dab-d8a2a009ce43/jancigovci.com/web/public_html/wp-content/plugins/vipers-video-quicktags-migrator/vipers-video-quicktags-migrator.php on line 322

Naše rady Slovákov za mlákou sa opäť rozrástli, keď sa v pondelok večer narodil Patrik. Jemu prajeme všetko najlepšie k narodeninám, nech sa mu zapáči v tomto našom svete a rodičom Lucii a Martinovi veľa trpezlivosti a radosti z toho ukričaného človiečika. Obrazová dokumentácia bude, keď sa pôjdeme zoznámiť. Zatiaľ pár nových obrázkov s Kikou.

Postavili sme drevenú hrazdu s hračkami a rolničkami a sledujeme ako do nich Kika búcha. Aj keď by sme si radi namýšľali, že vie, čo robí, pohyby sú to dosť náhodné. Ale aj tak je to zábavné sledovať (viď video nižšie) a navyše sa zdá, že to aj ju celkom baví.

Baví ju aj kúpanie a už neprotestuje ani pri vyberaní z vaničky (ale to môže byť spôsobené aj tým, že sa rodičia naučili ako minimalizovať čas medzi vybratím a zakuklením do uteráka) a tak sa nám podarilo pár uterákových obrázkov.

A včera sme boli so Zuzkou na výlete v Liberty State Parku. To je ten, odkiaľ sa dá ísť loďou na Sochu Slobody a Ellis Island. Veľmi príjemné poobedie v tieni pod stromom. Cenu za hlášku dňa si odniesla Američanka, ktorá pri nás zastavila autom, keď sme vchádzali do parku a spýtala sa, že kadiaľ sa ide na Sochu Slobody. Keď sme jej povedali, že musí zaparkovať a ísť loďou, lebo Socha Slody je na ostrove, tak nám neverila.

A tu sú ešte spomínané videá:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.