Zrkadlo, kontrola a iné


Warning: Illegal string offset 'src' in /data/3/a/3a7e1bc0-13d6-4f23-9dab-d8a2a009ce43/jancigovci.com/web/public_html/wp-content/plugins/vipers-video-quicktags-migrator/vipers-video-quicktags-migrator.php on line 322

Takže. Čo je nové. Ak sa vám bude teraz alebo v blízkej budúcnosti zdať, že sa vám táto stránka zobrazuje nejako divne, chyba nie je vo vašom prijímači. Snažím sa ju totiž trochu upratať a prirobiť aj anglickú verziu, ale niekedy je to tak jeden krok dopredu a dva kroky späť. Tak vás chcem poprosiť o trochu trpezlivosti, kým sa mi to podarí všetko správne nastaviť.

Kika sa má celkom fajn, ale našiel nám ju prvý bacil (alebo čo to je). Má trochu ucpatý noc a zachrípnuté hrdlo, ale aspoň, že bez zvýšenej teploty. Tak teraz sedíme doma a dúfam, že tak ako to prišlo, tak to aj rýchlo odíde. Keby nie, tak sa pôjdeme v pondelok ukázať doktorovi. Inak ale počúvať a vidieť ako sa snaží plakať zachrípnuté bábo je veru smutné.

U doktora sme boli aj takto pred týždňom v poradni. Rastieme parádne (8kg a 66cm), strelil nám aj ďalšie očkovanie a povedal, že robí aj náušnice, tak si necháme prepichnúť uši, keď prídeme najbližšie (o dva mesiace).

Boli sme znovu aj Patersone kvôli ústam, ale toto bude ešte beh na dlhé trate. Kiku pozrel tentoraz riaditeľ toho rázštepového centra, kde sme sa už boli ukázať na ústnej chirurgii a objednal nás ešte na genetické testy o dva týždne. Potom tam pôjdeme opäť v septembri a vtedy by sme sa mali už dohodnúť, že čo teda budeme robiť. Kika to znášala celkom s humorom (berúc do úvahy, že doktor jej dosť pozeral do úst, nosa a uší), ale neviem, či náhodou toho bacila, čo má teraz, nechytila práve tam.

Inak sa má ale dobre, búcha si do hrkálok, dvíha hlavu, aby sa mohla obzerať v zrkadle a slintá, slintá, slintá. A ešte zopár videí. Tu Kika slintá tatovi na tričko:

Tu vidno, ako jej pulzuje mäkké miesto na hlave:

Tu trénuje dvíhanie hlavy a zlostí sa:

Tu sa obzerá v zrkadle:

Toto je trochu tmavé, ale veľmi zlaté, ako sa snaží držať hlavu:

PS Fotky v parku a u doktora nafotila Zuzka. Ďakujeme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.