Halloween


Warning: Illegal string offset 'src' in /data/3/a/3a7e1bc0-13d6-4f23-9dab-d8a2a009ce43/jancigovci.com/web/public_html/wp-content/plugins/vipers-video-quicktags-migrator/vipers-video-quicktags-migrator.php on line 322

Včera sme boli v Hobokene pozrieť Halloweenový (karnevalový) sprievod a výzdobu. Neboli sme sami, lebo v meste boli snáď všetci, všetky decká v kostýmoch a s vedierkami chodili od dverí ku dverám pýtajúc sladkosti.

1. Sme staré kone, ktoré nepoznajú súčasné rozprávky. Všetci tí superhrdinovia (Superman, Batman, Spiderman a kopa ďalších, o ktorých nemám šajnu, ako sa volajú) a postavičky (Elma a SpongeBoba SquarePants som ešte spoznala, ale kto boli všetci tí ostatní???) si to tam promenádovali po hlavnej ulici a smerovali na baseballové ihrisko, kde bola súťaž o najlepšiu masku. Môj osobný favorit bolo lietadlo, ktoré pristálo na rieke Hudson – vrátane husi v motore a dvoch rodičov prezlečených za pilotov.

2. Halloween sa akosi zvrhol. Za mojich mladých čias (rozumej na strednej škole v Colorade), sa chodilo po tme trick-or-treatovať po domoch. Tu decká išli za bieleho dňa od obchodu k obchodu, ani sa neobťažovali povedať “Trick or treat!” a hneď dostali sladkosti do vedierka a v niektorých obchodoch dokonca len ku dverám postavili kýblik, nech si každý naberie. Akosi tomu chýbal ten správny šmrnc.

Tento rok sa nám to ešte prepieklo aj bez kostýmu pre Kiku. Som zvedavá, ako (a kde?) to bude o rok.

A ešte video poskakujúceho auta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.