Wioletta a Matt


Warning: Illegal string offset 'src' in /data/3/a/3a7e1bc0-13d6-4f23-9dab-d8a2a009ce43/jancigovci.com/web/public_html/wp-content/plugins/vipers-video-quicktags-migrator/vipers-video-quicktags-migrator.php on line 322

Dnes nás zavialo do Mahwahu na svadbu. A napriek tomu, že všetci sa ešte zabávajú v Royal Manor, my už sme dávno doma (aj keď Mišo práve mieša drink na zdravie novomanželov).

Žení sa môj spolužiak Matt (pôvodne Maciej, ale meno si zmenil už pred pár rokmi). V kancelárii v škole sedí hneď vedľa mňa, takže o svadbe som mala “prehľad” už počas príprav, keď všeličo zariaďoval a obzvlášť počas posledného týždňa, keď mu spôsobila komplikácie islandská sopka (o to meno sa nejdem ani len pokúsiť). Ono totiž mali priletieť aj rodinní príslušníci z Poľska, ale ich let bol (podobne ako 100000 ďalších) zrušený. Mattovi sa nakoniec podarilo vo štvrtok kúpiť nové letenky a všetci doleteli načas.

A tak dnes už vysmiaty čakal Wiolettu pred oltárom. Omša bola po poľsky, ale väčšinu sme rozumeli (na rozdiel od ostatných spolužiakov a profesorov, ktorí prišli), Kiku to však vôbec nebavilo a napriek tomu, že som s ňou išla do miestnosti pre deti, aby sme nevyrušovali (mala presklenú stenu a reproduktory vnútri), s prehľadom vyhrala súťaž o najhlasnejšieho účastníka, ako to vyhodnotil náš tato.

Fotky… nuž tentokrát sa príliš nevydarili, tak ale aspoň na ukážku, ako bolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.