Čučoriedky a bubny

Predĺžený víkend je preč a ja tu triedim fotky. Tentokrát sa celkom zadarilo, ale akurát zisťujem, že na žiadnej z nich nie je Mišo, takže to nabudúce budeme musieť napraviť.

V sobotu sme boli na farme zbierať čučoriedky. Po pozitívnych skúsenostiach minulý rok nám bolo jasné, že si to tento rok zopakujeme. Ale boli sme dosť prekvapení, keď sme tam dorazili minulý týždeň v nedeľu a dozvedeli sa, že v sobotu mali nátresk a čučoriedky sa najbližšie tri dni nezbierajú (aby stihli dozrieť). Tak sme si aspoň zajazdili na traktoroch, pozreli domáce zvery a nakúpili bylinky v kvetináčoch. A túto sobotu sme si dali repete.

Čučoriedok bolo dosť, napratali sme sa, koľko sa zmestilo a asi tri kilá sme si doniesli domov. Niečo poputovalo do mraziaka, niečo do bublaniny a zvyšok sme zjedli v jogurte alebo len tak.

A včera sme sa boli pozrieť v Maplewoode na oslavy Dňa nezávislosti. Cirkus nás nezlákal, ale bubnovanie na všeličo (plechové nádoby, drevený xylofón, umelohmotné fľaše na vodu, …) sa stretlo s úspechom.

Viac nech porozprávajú obrázky:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.