Piate výročie svadby

Len na pripomenutie, tu je to nulté. Prvé sme oslávili na výlete po národných parkoch na juhozápade USA. Druhé na Hawaii. Tretie sme sedeli doma, lebo sme mali čerstvé bábo. A štvrté sme strávili hľadaním nového bývania.

Piate sa nám zdalo dostatočne okrúhle na to, aby sme sa zase niekam vybrali. Kritériá boli, aby to bolo dostatočne nenáročné na zvládnutie s dvoma trpaslíkmi, maximálne v hodinovej vzdialenosti autom, aby tam bol hotel, ktorý berie naše vernostné body a má bazén a aby sa bolo v okolí, kde prechádzať. Všetky ich splnil Allamuchy Mountain State Park.

Kika má smolu (šťastie?), že odkedy sa v kočíku vozí Kubo, ona musí šlapať pešo. Tým sú naše prechádzky síce limitované, ale aspoň trénuje. A tak sme sa v sobotu doobeda prešli popri jazere a poobede strávili v bazéne. Moje tajné prianie, že keď večer všetci zaľahnú, tak si pôjdem ešte zaplávať a vyhriať sa do vírivky, sa neuskutočnili, lebo kým sa nám všetkých podarilo uspať, tak ma už plávanie vôbec nelákalo. Detskú postieľku sme si pýtať ani nemuseli, lebo sme všetci skončili vo veľkej posteli. V noci nás zobudili vracajúci sa svadobčania, ale my sme im to vrátili o pol šiestej ráno, keď začal buntošiť Kubo.

Doobeda ešte jedno kolo v bazéne (Kuba ranné vstávanie natoľko zmohlo, že dospával na lehátku) a prechádzka po Waterloo Village. Tá nás trochu sklamala, lebo bola síce otvorená, ale úplne opustená a v dosť zlom stave (od rangera sme sa dozvedeli, že by ju radi rekonštruovali, ale nie je za čo). Pôvodne to bola Indiánska osada a neskôr prosperujúca dedina so systémom kanálov, ktoré slúžili ako obchodná cesta.

Fajn víkend. Kde to bude o rok?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.