Bronx Zoo

Zopár komentárov, veľa obrázkov.

parkoviská na kočíky – pri pavilónoch a atrakciách, kam sa nedalo ísť s kočíkmi, mali parkoviská. Bolo to celkom vtipné. Keď sme tam zaparkovali, Kubo sa viezol v nosiči.

lego – majú tam teraz už tretí (posledný) mesiac aj zvieratá postavené z lega. Niekto sa poriadne vyhral. A asi tam tie kocky boli prilepené, lebo úspešne odolávali Kikiným pokusom o demoláciu. Chlap mi zahlásil, že toto jeho túžbu po návšteve Legolandu nielenže neuspokojilo, ale naopak ešte vystupňovalo.

bug carousel – išli sme aj na kolotoč. Kika si ho obzerala s rešpektom a nebola si celkom istá. Ale držiac sa ma za ruku, sa dokrútila až do konca.

4D* film – viac ako kolotoč sa jej páčilo kino. Dávali krátky film s jej obľúbenou Dorou. Chvíľu trvalo, kým nám uverila, že s okuliarmi bude vidieť lepšie ako bez nich, a ostala prekvapená, keď nás ošpliechal vodopád a vytriaslo lietadlo. Toto jej páčilo. Ale keby ste sa spýtali Kuba, ten by povedal, že to bol taký horor, až sa z toho po…

zvery – nuž, bolo ich tam veľa. Akurát, kus záhrady sme videli iba z vláčika, takže to bola taká rýchlovka. Kika ostala trochu prekvapená, aké sú slony a žirafy a medvede a krokodíly naživo veľké. Strávili sme tam celý deň a držala, držala až do štvrtej, keď ju už únava premohla, takže toho popozerala veľa.

celkový dojem – dobrý výlet. A to hovorím, ako niekto, kto si dlhodobo kultivuje antipatiu voči zoologickým záradám. Ale chlap hovoril, že už videl aj lepšie.

* 4D?? Toto sa mi prieči písať, ale čo už, keď to tak nazývajú.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.