10 vecí, ktoré mám na Tebe najmenej rada (Kubko, 2 a 3/4)

večerné vybiehanie na záchod – Mišo tomu hovorí električka. Ty proste vieš, že keď povieš, že ideš na záchod, tak niekto s Tebou vždy pôjde. A využívaš to večer, keď už máš spať, niekedy aj zo päťkrát, zhruba po piatich minútach.

málo piješ – Mlieko nechceš vôbec, čaj len veľmi zriedka. Donedávna si pil hlavne vodu, teraz si ju nechávaš zafarbiť troškou džúsu. Ale na celkový objem sa mi to zdá stále málo a neviem, ako do Teba tie tekutiny dostať.

mánia so zapínaním a vypínaním vypínačov – Nie je pre Teba veľa lepších zábaviek, ako šťukanie vypínačmi. Ako, áno, rozumiem, je to cool, lebo tu šťuknem a tam sa zasvieti. A šťuknem a magicky to zase zhasne. Ale keď Tebe nestačí si šťuknúť len dva razy a dočiahneš už na veľa rôznych vypínačov. Jáj a ešte keď sa začnete s Kikou predbiehať, že kto bude čo šťukať prvý, to je len radosť pre všetkých naokolo.

nezmyselné prepuknutie v plač alebo kňučanie – Niekedy vieme prečo, ale často to prichádza úplne neočakávane. Proste Ti niečo sadne na nos a je to pre Teba katastrofa. Ja Ti potom hovorím, že ak niečo chceš, tak musíš povedať čo, ale vo väčšine prípadov to nefunguje a musíme proste počkať, kým to prejde.

zobúdzanie sa s revom – Neviem, či sa Ti snívajú nejaké hrôzy, alebo sa zobudíš a chvíľu sa nevieš zorientovať, alebo čo to je? Ale niekedy sa budíš s veľkým revom a chvíľu Ti trvá, kým nabootuješ.

kôrky – Vždy najprv vyhryzieš stred chleba a musíme Ťa potom ukecávať, aby si dožul aj kôrky.

hádžeš všetko možné do pohára – Ďalšia Tvoja veľmi obľúbená činnosť je pri jedení skúšať, čo sa bude diať, keď hodíš do pohára s vodou omrvinky, kúsky ovocia, zemiak… no proste to, čo práve ješ. (A potom, že prečo sa Ti to nechce piť, všakže?)

máš nás omotaných okolo prsta, šéfe – Krásne to vidno, napríklad keď niečo vyparatíš. Zbadáš, že sa hneváme, nahodíš anjelsky kukuč, prídeš sa prilíškať a obtierať si hlavu a to je potom ťažko zachovať kamennú tvár.

špinavé zuby – Neviem, čo to je, ale nech drhneme, ako drhneme, predné zuby máš také sivasté. Keď pôjdeme k zubárovi na kontrolu, tak sa na to musím opýtať.

ostatné z tejto série

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.