Roadtrip po národných parkoch – Mystère – deň 13

V noci nám bola prvýkrát zima. Deti mali nové teplé spacáky a boli v pohode, ale my s Mišom s našimi tenkými 20ročnými sme sa nad ránom zobudili na chlad. 

Zbalili sme kemp (poslednýkrát!), darovali susedom hospodárske prebytky (bombu na varenie, karimatku, ktorú sme kúpili v Page namiesto našej deravej…), zastavili sme sa ešte vo Visitor Centre vymeniť Kikin Junior Ranger pracovný zošit za parádnu nášivku so škorpiónom, ktorá svieti potme (musíme ešte vymyslieť, kam ju našijeme) a potom už smer Vegas.

Na Hoover Dam a Lake Mead sme po predošlej skúsenosti s Glan Canyon Dam a Lake Powell ani nezastavovali.

V Las Vegas sme sa ubytovali v hoteli (asi 20 min autom od centra, sobotné ubytovanie v centre bolo kus drahšie, než sme boli ochotní zaplatiť, hociktorý iný deň už sa dalo nájsť normálne), navečerali a išli do Tropical Island na Cirque du Soleil. (Parkovanie na stripe zadarmo, ale nie je triviálne doňho trafiť.)

Akrobati boli výborní. Deti vôbec nevedeli, do čoho idú a zo zatajeným dychom sledovali celú show. Všetkým sa nám páčilo.

Potom ešte prechádzka ku hrajúcej fontáne pred Bellagiom. Tá ich veľmi nenadchla – príliš veľa ľudí, smrad a špina na ulici. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.