Prvý týždeň


Warning: Illegal string offset 'src' in /data/3/a/3a7e1bc0-13d6-4f23-9dab-d8a2a009ce43/jancigovci.com/web/public_html/wp-content/plugins/vipers-video-quicktags-migrator/vipers-video-quicktags-migrator.php on line 322

Kika má dnes týždeň a bola na malom “výlete”. Išli sme pozrieť doktora Texidora. Tam nám povedali, že sme nepriniesli novorodenca, ale dvojmesačné dieťa a keď ju odvážili (to čo schudla po pôrode už má naspäť a ešte aj trošku navyše, takže sa zdá, že mlieko jej chutí) a odmerali, tak zistili, že je mimo všetkých tabuliek, čo majú. Nám to ale nevadí, rásť budeme po svojom.

Kika dostala aj prvé očkovanie, samozrejme sa jej to nepáčilo, ale ukázalo sa, že doktor má “magic touch”, pretože ju hneď potom zobral na ruky a v momente bolo ticho. Inak všetko v poriadku a ak dovtedy nebude chorá, tak sympatického doktora pôjdeme pozrieť zase o mesiac.


Doma sme sa už celkom zabehali. Kŕmime sa približne každé tri hodiny. A aj keď nám v nemocnici hovorili, že najprv sa mení plienka a až potom sa kojí (aby pri tom menení plienky neboli problémy s plným bruškom), väčšinou (hlavne v noci) to robíme v opačnom poradí, lebo sa nám to zdá jednoduchšie ako meniť plienku bábu, ktoré je zúrivé od hladu a kope na všetky strany.

Tak ako sa jej často čkalo, kým bola ešte v brušku, párkrát za deň to príde aj teraz (a nie, nie je to len tým, že by mala mokrú plienku). Ale napočudovanie, toto jej veľmi nevadí a znáša to veľmi trpezlivo (ale ukázalo sa, že tak ako nám veľkým pomáha pitie, aj jej väčšinou po troške mlieka štikútka prejde):

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.