Víkendové surfovanie

Why Netflix never implemented the algorithm that won the Netflix $1 Million challenge

The ‘Averageness Hypothesis’ of attractiveness (a “priemerná” žena v 41 krajinách sveta)

Příběh porodní asistentky: Nemocnice mi brání poskytovat zdravou péči

Je mi do pláče. Možná to byla má poslední klientka v této porodnici. Možná mě vyrazí, jak o tom mluví už dlouho. Už jsem si dovolila prostě moc, porod do vody a pak ještě tohle, podporovat matku v kontaktu s dítětem. Fuj. Jsem špatná porodní asistentka. Špatná ve svých očích, protože nemůžu dělat svojí práci tak, jak vnímám, že je bezpečné a prospěšné, že musím jít cestou kompromisu, a špatná v očích lékařů, protože ten kompromis z jejich pohledu není dostatečný… Mám velký vztek. Tohle není zdravé, tohle není normální, tohle není dobré pro nikoho. Jenže jak jinak? Když se budu dál snažit o ženy pečovat tak, jak si myslím, že je správné, tak mě vyrazí, a když o ně nebudu pečovat, tak jak si myslím, že je správné, tak těm ženám budu v podstatě škodit.

rodiaca žena nie je pacientka

Spokojnosť hodnotiacich žien sa medziročne znižuje. Na rozdiel od nich, experti pri hodnotení pôrodníc medziročne konštatujú posun k lepšiemu vo všetkých hodnotených parametroch

hmm?

You can’t type the word ‘vagina’ on a TAMPON review because it’s considered inappropriateKOTEX, a company that makes OVER A BILLION DOLLARS A YEAR primarily selling products to people with vaginas, thinks that someone typing the word “VAGINA” in a review of a product that goes IN THEIR VAGINA is being inappropriate and needs to be censored.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.