Fialová búrka

Kika celú jeseň chodila na Lego robotický krúžok. Prvé stretnutie bolo ešte cez leto, ale práve vtedy, keď sme sa my túlali po národných parkoch, tak nám vedúca požičala celú stavebnicu aj laptopom domov, nech sa s ňou Kika môže zoznámiť. Chvíľu sme potom mali doma konkurenciu k nášmu rezidentnému Mindstormu.

Od začiatku školského roku tím fungoval tak polo-online-polo-osobne, ale nejako to ide. Jediné mínus je, že sa stretávajú v klubovni asi pol hodinu autom od nás na druhej strane cesty 22 (nanič, lebo 1. 22 je moja najneobľúbenejšia široko-ďaleko – nemá ani križovatky ani semafóry, dá sa cez ňu naprieč prejsť len cez U-turny, ktoré sa pripájajú do rýchleho pruhu… nechápem, prečo by niekto takúto cestu vôbec navrhoval, 2. treba tam na ňu čakať, lebo sa neoplatí ísť domov a naspäť.)

Pred súťažou sa nám s Mišom zdalo, že baby viac prípravy venovali vizuálnej časti, ale nebolo to tak. Robota mali nachystaného celkom dobre. Spomedzi asi 25 tímov, boli medzi piatimi, ktoré postúpili. Tak držíme SheStormz palce do ďalšieho kola už budúci víkend. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.