Znovu prišla jeseň vlasov

História sa opakuje. Keď Kika začala “rozprávať”, mne začali padať vlasy. Posledných pár dní sa Kubo poriadne rozkecal (video je príprave) a ja zase vyťahujem chumáče vlasov aj zo sprchy, aj z kefy.

Viem, že je to normálne pár mesiacov po pôrode (obzvlášť, keď som si v tehotenstve užívala hustejšie vlasy ako zvyčajne) a tentokrát ma to ani neprekvapilo, ale aj tak je niečo znepokojujúce v pohľade na ďalšiu plnú hrsť smerujúcu do koša (žiadne obavy, obrázkov vás ušetrím).

Pri upratovaní skrinky s čajmi som našla sáčok prírodnej henny, ktorú som kúpila ešte pred rokom, ale akosi som sa nedostala k jej použitiu. A tak som jeden večer zaliezla do vane s hlineno-zelenou pastou na hlave (prášok som zmiešala s trochou teplej vody a šťavou z jedného citróna). Čo sa týka farby, žiadna zmena (predsalen henna najlepšie funguje čerstvá), ale na dotyk sa mi vlasy zdali trochu pevnejšie. Asi by som to mala robiť pravidelnejšie. Vypadávaniu to síce nezabráni, ale aspoň je to dobrá výhovorka na relax v kúpeľni (jediné mínus je výzor tej kúpeľne po skončení akcie).

Držte palce, nech to rýchlo prejde…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.