Fotky z minulého týždňa


Warning: Illegal string offset 'src' in /data/3/a/3a7e1bc0-13d6-4f23-9dab-d8a2a009ce43/jancigovci.com/web/public_html/wp-content/plugins/vipers-video-quicktags-migrator/vipers-video-quicktags-migrator.php on line 322
Tu je ešte zopár fotiek z minulého víkendu, keď sme boli pozrieť, ako Paťo narástol (riadne). Novinky tohto týždňa sú, že už chodím do školy “sama” (s Kikou) autom (predtým sme chodili aj s tatom, aby na mňa niekto dával pozor). Cez víkend sa nám podarilo podať daňové priznanie (dúfam, že správne, lebo toto je prvý rok, čo sme si ho robili sami – kým bol Mišo delegát, tak to išlo cez zamestnávateľa) a vyzerá, že nám aj niečo vrátia, tak už zase cestujeme prstom po mape a hľadáme, kam by sme to išli minúť.

Kike rastú horné zuby, ale prvý vyliezol nie jeden z tých dvoch stredných, ale o jedno miesto vedľa. Tie stredné však už presvitajú tiež, takže vyzerá, že si ich teraz odbije niekoľko naraz. Okrem toho sa nám rozkecala, ale bľaboce stále dokola to isté. A stále sa ju snažíme presviedčať (niekedy úspešne, inokedy nie), že keď sa zobudí o štvrtej v noci, ešte nie je čas ísť vstávať.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.