Víkendové surfovanie

priemerný font – avería

Kleinova fľaša z Lega

A mathematician named Klein
Thought the Mobius strip was divine
He said “If you glue
The edges of two
You can make a strange bottle like mine

qama kalkulačka – aby ste z nej dostali správny výsledok, musíte najprv zadať rozumný odhad

stropy európskych katedrál

pôrod v bratislavskom trolejbuse (hlavne, že sa spolucestujúci bavili)

Švédska ministerka kultúry na oslave v Múzeu moderného umenia v Štokholme. Pred ňou koláč. Je z toho aj video, ale nie je to niečo, čo chcem mať na svojom blogu. V prípade záujmu hľadajte na youtube, ja dám len slová:

On the table, a huge cake, with a smooth shiny black surface, in the form of a caricatured African female body, sans legs. Naked, splayed on its back, it is composed of crotch, belly mound, large pendulous breasts held by truncated stick arms, a row of neck rings. Where the neck rings end, a living human head rears up through a hole in the table. The head belongs to the kneeling body of a man. It is tricked out in exaggerated blackface –large white circles around the eyes, drawn-on cartoon red mouth and pointed teeth

Ministerka zobrala nôž a zarezala v oblasti medzi nohami odhaliac červené vnútro, zatiaľčo “umelec”, ktorý má toto “moderné umenie” na svedomí kričal a skrúcal sa v predstieranej bolesti. Neskôr povedala, že nevedela, čo iné mohla spraviť. Mňa niečo napadá. Namiesto krájania, nemusela ani robiť scénu, mohla jednoducho odísť. Všetci ostatní prítomní (a nebol medzi nimi nikto čierny) by museli zaujať stanovisko. Tak ako feminizmus nie je práca len pre ženy, rasizmus nie je práca pre farebných. Je to práca pre bielych a hlavne pre bielych, ktorí sú v pozícii s tým niečo spraviť. Grc.

37% opýtaných matiek cíti vinu, že si nemôže dovoliť najaký bejby produkt:

Miliardové bábätká

môžu byť muž a žena len priatelia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.