Zvláštne objednávky

Som si donedávna myslela, že takí americkí zablúdilci ako my sú pre svojich známych dobrí z dvoch dôvodov – na prespanie/výlet v New Yorku a na kúpu elektroniky, ktorá sa tu ešte stále oplatí. Ukázalo sa však, že naše spektrum je omnoho širšie.

Nedávno sme dostali tri zaujímavé objednávky. Najprv písal kamarát, že či sem môže poslať gitaru. Že sa po ňu cestou na Slovensko zastaví a že by mu to uľahčilo život, lebo by ju nemusel trepať so sebou po štátoch. Nuž a onedlho mi prišla “škatuľka” a v nej nablýskaný kufrík. Mišo čumel.

Potom píše mladý skateboardista, či si môže objednať nejaké oblečenie a topánky. Uznávam, že oblečenie a topánky sa tu dajú výhodne nakúpiť a ak tu je človek na návšteve, tak sa oplatí vyraziť do obchodov, ale nemyslela som si, že až natoľko, aby si to niekto nechal posielať na Slovensko. Omyl. Zjavne skateboarďákom ich špeciality za to stoja. A tak som začala ukecávať toho gitarového, že či mu k tej gitare ešte môžem niečo pribaliť.

Do tretice zaujímavostí prišla prosba o knižky. To je samo o sebe ok a nebola prvá, ale kórejské slovníky? Tak ale, kto chcem kam, pomôžme mu tam, objednávam slovníky, prihadzujem kórejské frázy – potom bude poštovné zadarmo – a o pár dní sú tu aj tie.

Som zvedavá, kto nás čím prekvapí nabudúce…

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.