Osem mesiacov


Warning: Illegal string offset 'src' in /data/3/a/3a7e1bc0-13d6-4f23-9dab-d8a2a009ce43/jancigovci.com/web/public_html/wp-content/plugins/vipers-video-quicktags-migrator/vipers-video-quicktags-migrator.php on line 322

Už osem! A čo má nové? Loziť sa jej zatiaľ nechce, ale zato sa na brušku točí ako hodinky. Alebo lepšie povedané ako kompasová ručička, lebo len čo sa nasmeruje na mňa alebo na Miša, tak zdvihne ruky a nohy a začne kňučať, aby sme ju zdvihli. Dopredu sa posúva po malých kúskoch takým valivým pohybom, ktorý pripomína kraula (to akože plavecký štýl).

Vie sa trochu kŕmiť (video nižšie), lebo už dokáže uchytiť niečo malé medzi palec a ukazovák a aj keď sa nie vždy trafí do pusy, druhá ruka to istí a zabráni, aby to nevypadlo. Na fľašku sa momentálne pozerá ako ja na učenie francúzštiny – niečo, čo by som raz možno chcela skúsiť, ale nevidím to reálne ani v blízkej, ani v stredne vzdialenej budúcnosti.

Pomáha mi, keď ju vyzliekam – keď poviem “ruku”, tak si vytiahne ruku z rukáva. A keď k nej načiahnem ruku a poviem “daj ruku”, tak mi ju podá a očakáva Varila myšička kašičku.  Okrem toho bľaboce a niekedy to vyzerá akoby ma za niečo hrešila (neviem, za čo).

A zuby… Vyliezol už aj ten druhý, ale veľmi ma nepotešil… je úplne nakrivo, lebo sa nezmestil medzi ten prvý a ten zárez v ďasnách. Robiť s tým zatiaľ nemáme čo, tak aspoň po večeri trošku umývame.

Čo ma ale teší je spanie, lebo už sme zase vo fáze, keď sa nebudí často (dnes v noci napríklad spala od 7:20 večer do 5 ráno), len nevieme, ako ju presvedčiť (keď sa plná elánu o tej piatej zobudí), že ešte máme noc a že by si mohla ešte trochu schrupnúť.

A tu je to sľúbené video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.