Presťahovaní

Tak sa nám to tento víkend podarilo a presťahovali sme sa. Nie sme veľmi originálni, lebo sme išli z “mestečka” Union City do “mestečka” Union. Čo je ale veľmi pozitívne, prostredie je tiché a oveľa viac otvorené, nový byt je o jednu izbu väčší, má práčku a sušičku, dobré okná a žiadny prievan.

Zatiaľ sa nám podarilo spojazdniť kuchyňu, kúpeľnu a Kikinu izbu. Obývačka a naša spálňa stále vyzerajú veľmi bojovo (a asi to tak bude do najbližšieho víkendu). Ani po piatich rokoch tu však nerozumiem, ako to, že tým Američanom nevadí špina. My nie sme nejako prehnane čistotní a ani ten byt, z ktorého sme sa odsťahovali sme pred odchodom nejako extra nečistili, ale v porovnaní s tým, ako vyzerala táto kúpeľňa a kuchyňa, tie naše boli superčisté. Asi máme úplne inak nastavený prah citlivosti…

Kika to celé vzala relatívne pohode. V deň sťahovania bola dosť nesvoja a prvú noc som spala s ňou, lebo sa bála, ale odkedy sme vybalili jej hračky a kopu iných vecí, ktoré pozná, tak bola v poriadku. Jediné, čo nás trochu mrzí je, že za tých pár dní, čo sme tu, použila nočník iba dva razy. Už sme boli v celkom dobrom stave, s iba pár mokrými plienkami denne, ale tu sa jej akosi sedenie na nočníku nepozdáva. Dúfam, že je to len dočasný štrajk a že sa časom vrátime tam, kde sme boli.

Fotiek nového bytu vás zatiaľ ušetrím (kým sa nám podarí upratať), ale aspoň zopár z predtým a zo sťahovania:

One comment

  1. Tichá závisť 🙂 pekný domček a teším sa na viac fotiek z nového prostredia! Nezabudnite na kolaudáciu 🙂 !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.