US Open

Tak tam sme sa chceli ísť pozrieť. Lenže minulý týždeň (keď boli ešte lístky za prístupnú cenu) sa nám nepodarilo časovo zosynchronizovať a teraz cez víkend, keď aj bol čas a aj sa hrali zaujímavé zápasy, zase bola problém cena. Tak sme si len trochu obzreli Flushing Meadows a poprechádzali sa v parku.

Musím priznať, že ja som mala takú naivnú predstavu, že aj keď sa nedostaneme na žiadny zápas, aspoň obzrieme areál. Ale kdeže. Bez lístkov sa tam nedá vôbec dostať, takže len zdiaľky. Ale môj drahý sa vyhráža, že na budúci rok už aj zvnútra, tak som zvedavá. Čo ma ale trochu sklamalo je to, že dievčatá juniorky vyhrala Slovenka a slovenské televízne športové správy sa akosi neobťažovali to spomenúť (hlavne že ukázali futbalistov plávajúcich na seneckom trávniku). Čo už.

Ale skúsili sme tam šťastie a tipli sme si, koľko loptičiek je v guli na obrázku (povedzte mi, či dobre). Kto sa trafí najbližie, ten vyhráva dve letenky prvou triedou kamkoľvek, kam lieta Continental. Nie, že by sme si mysleli, že vyhráme… ale zase také letenky, no snáď by sme už s nimi niečo vymysleli.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.