Spánok na H

Prv než ma niekto obviní z nejakých neslušností (aj keď to bola prvá vec, ktorá napadla môjho nevyspatého manžela, keď sme sa o tom dnes ráno rozprávali), rýchlo vysvetlím.

Ono totiž Kika bola chorá. A v noci sa dosť budila (aspoň sme ju nemuseli budiť my na pravidelné lieky). Teraz už je po teplote, kašeľ a sople na ústupe, len to budenie ostalo. V noci vstávame na striedačku znovu uspávať, ale nad ránom (rozumej cca o piatej), keď toho máme plné zuby, Kika končí u nás v posteli. A je zaujímavé, že bez ohľadu na to, aká je počiatočná podmienka, ukazuje sa, že tento dynamický systém má len jedno stabilné ekvilibrium, a to je H – ja s Mišom ako nožičky a Kika naprieč atakujúc rebrá jedného z nás hlavou a druhého nohami.

Už som mala aj lepšiu masáž…

5 comments

  1. Ahoj, tak som rada, ze uz ste skoro fit. Ondro pre zmenu ma trochu sopliky (dufam, ze pri tom zostane), ale to sa tiez budi kazdu chvilu. zle sa mu dycha, tak sa ani necudujem. horsie vcera bolo, ze osvedcene zobratie na ruky a v polo sede v polo lahu ho na sebe uspat (vtedy ho tie sopliky tak nedrazdia) nefungovalo a stale nevedel, co by chcel. Do postielky nie, na mame nie, mame na rukach nie, do velkej rodicovskej postele nie, chvilu na zemi, ale nie na vankusi, potom krik. Po nejakom case som stratila trpezlivost a ostrym hlasom som mu oznamila, ze choroba nechoroba, ak nevie co chce, nechavam ho lezat, kde prave krici a ja odchadzam k tatinovi do velkej postele. A, na moje prekvapenie, to zabralo. Suhlasil, siel so mnou a spali sme v trojici az do rana ako pekna rimska trojka. Asi nemam tak pohodlne rebra ako ty. A este jedno plus, akonahle sa mu sopliky stratia, spi celu noc. Uvidime, co bude dnes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.