Len tak

… lebo takýchto obrázkov nebude dosť, kým nebudú všedné.

Kojenie na roller derby

roller derby; zdroj

Kojenie v austrálskom parlamente

v austrálskom parlamente; zdroj

Kojenie počas rozhovoru s politikom

rozhovor s prezidentom; zdroj

Kojenie vo Vogue

vo Vogue; zdroj

Kojenie na motorke

na motorke; zdroj

Nevesta kojí

v svadobných šatách; zdroj

Kojenie a yoga

ranná yoga; zdroj (dobre, dobre, tento asi všedný nebude nikdy)

Ježiš

najzobrazovanejšie dieťa

6 comments

  1. No tak to tedy opravdu nevim, proc by meli byt vsedni? Proc by to melo byt bezne? Ja jsem matka, ale nikdy bych nekojila na verejnosti a nechapu proc se to nekdo snazi tak mermomoci prosazovat?! Jako zene, ale i jako matce mi to proste neprijde vhodne. Pokud se zena necim zakryje, tak to je neco jineho, ale nechapu, proc by se mela verejne obnazovat i kdyz jde jen nakrmit dite?

    1. Malo by to byt vsedne, pretoze je to normalne!

      Pretoze kazdy iny clovek moze jest na verejnosti, tak preco nie babatko? Obzvlast, ked prave babatko je najmenej schopne vydrzat hladne, obzvlast, ked babatka su od prirody naprogramovane, aby boli hladne casto. Povedat, ze kojit sa ma len niekde v izolacii, hovori, ze zeny sa maju za nieco hanbit. Za co?? (A ze ked maju male deti, tak maju sediet doma a nerobit nic z toho, co by robili bez deti, ze na verejnost nepatria…)

      Neprijde vhodne? Preco? Pretoze je mozne, ze na malu chvilku bude vidno kusok prsnika? A co je na tom? Prsia su niekedy sucastou sexualnych aktivit, ale aj usta niekedy su. A tie si na verejnosti tak starostlivo nezakryvame, ked nimi vykonavame ine prirodzene cinnosti – ako je napriklad jedenie.

      Ked kojim na verejnosti, tak sa nezakryvam. Ano, vacsinou si vyberam kludnejsie miesto, kde nie je pobliz privela ludi, ale to je skor preto, ze vtedy sa babo skor v pohode nacuca, a nie preto, ze by som sa hanbila. Okrem toho, nejako obzvlast sa ani neobnazujem – ak by niekto silou mocou chcel vidiet moju bradavku, tak by musel stat pramo nado mnou a divat sa dolu v tu kratku chvilu, kym sa babo pricucne.

  2. Asi jde o to, jak kdo vnima nahotu. Dle meho nazoru nahota, v jakekoliv podobe na verejnost nepatri. Kojeni normalni je, ale obnazovani uz je nevhodne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.